Dagens outfit...

...Haha nä så blir det inte!

Hade dock tänkt skriva mitt första blogginlägg för 2010. Fruktansvärt spännande.
Det tråkiga är ju dessvärre att det inte hänt så mycket i helgen...
Fredag så styrdes det en fifaturre på skockan (även känt som stället som gick av på nyårs 2lax10) och tyvärr så fick ju spelmaskinen John och underdoggen (?) Krille ta hem skiten. Finalmatchen var väl egentligen ett lugnt OCH. Det aktuella under kvällen var Anders personangrepp på fällman under de pågående gruppspelsmatcherna, då ska det även tilläggas att de spelade i samma lag. Vidare från gruppspelet? Gissa... 

Under lördagen så lirade vi premiär mot Assi på norrvallas konstgräs. Matchen då... Ja, vad ska man säga? Läs norran på måndag så förstår ni.
Kvällen erbjöd krök hos herr Unga där det utbröt en del intriger. Ska jag berätta? Klart jag ska:
En fulltankad Löfstedt blev helt plötsligt oerhört kissnödig, men tog sig inte in på toan eftersom kaisa och G9 stod och gjorde sig klara, och tog då saken i egna händer bokstavligt talat. Han följde "nöden har ingen lag - principen" och pissade från balkongen ner på backen, precis bredvid entréingången till huset. Herr Unga, som har viss erfarenhet av företeélsen, fick sedan reda på det och gav Löfstedt en välförtjänt avhyvling och gick sedan vidare till Kaisa och Emmy för att fortsätta sågningen eftersom det var deras fel att Löfstedt begått snedsteget. Kaisa tog det hårt och menade att det inte var deras fel att han gick för balkonglösningen. Det blev munhugg och missförstånd i ett par minuter tills det att alla tyckte att det var färdigdiskuterat.
Kvällen avslutades på ett knökfullt stadshotell där licious bl a hoppade omkring på kryckor på grund av sitt nyopererade  knä. Sympati? Nää, skyll dig själv när du brottas med stans enda Nuno Stråge som är en erkänd knäskålskrossare!

Idag... En ångestfylld söndag med lagfoto och krubb på tapeten.
För övrigt så är det måndag imorgon, inspirerande?

/Jocke


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra allt!!

2010-04-26 @ 19:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0